Kõik meist soovivad välisriiki külastades ka toidulauale piiluda ning oma maitsemeeli hellitada.Enne Maroko reisi oleks hea piiluda üle, mida Maroko toidulaualt võib leida.Põnevad maitsed ning isuäratavad toidud on iga riigi üks põnevamaid osi. Sellepärast räägime täna, mida head ja paremat võib leida Maroko köögist.

Louis Hansel
KUSKUSS
Kuskussi tuntakse kui peenemat nisutangu, mida tehakse durumnisu koorimata teradest. Kui meie oleme kuskussi harjunud valmistakse paarkümne minutiga, siis Marokos lastakse sellel tulel podiseda üle tunni. Kuskussi serveeritakse ühel suurel taldrikul koos juurviljadega ning seda süüakse käega. Marokos süüakse kuskussi pea igal reedel, külaliste auks või eriliste sündmuste tarbeks.
SAI
Maroko leiab pea igalt toidulaualt saia. Iga Maroko tütarlaps teab juba maast ja madalast, kuidas saia küpsetada. Igal perel on oma retsept saia küpsetamiseks, mida pärandatakse põlvest põlve. Saia süüakse Marokos nii hommikusöögiks koos või või moosiga ning seda leiab ka teistelt toidukordadelt.
PIPARMÜNDI TEE
Piparmünditee, mida kutsutakse ka Maroko viskiks, rohke suhkruga! See juba Maroko laualt ei puudu. Seda võib isegi pidada Maroko rahvuslikuks roaks, juuakse nii hommikusöögil kui ka tee pausidel. Roheline tee, piparmündi lehtede ning suhkur. Soovitame Maroko reisil kindlasti järgi proovida!TAGINE
Roa nimetus tuleb potikesest, milles teda valmistatakse ning serveeritakse. Tagine koosneb köögiviljadest, mis antud hooajal võimalik potti panna on ning natukesest lihast. Taginet serveeritakse kuumalt ning ühes suures nõus, kus iga sööja saab endale paraja koguse tõsta oma “triangle”-le. Taginet süüakse harvemal juhul lusika või kahvliga, kuid pigem eelistatakse selleks saia. Maroko reisi üks toidulaua lahutamatum osa!BROCHETTE
Brochettet võib nimetada Maroko kebabiks, mida leiab mitmetelt erinevatelt turgudelt. Vürtsidega maitsestatud kana, lammas, veis, kala või juurviljad, kõike leiab! Süüakse koos saiaga või koos sibula, pipra ja köömnetega.